Referanser

Referanser fra noen av våre kunder og tidligere kunder.


AOF logo

«Tom, for en person du er! I livet møter man mange ulike mennesker, noen dårlige og noen bra. Av og til møter man sånne som deg, helt ekstraordinære mennesker!
Du fanga rommet fra vi starta til vi logga av, på overtid. Det er ikke ofte sånt skjer lengre, at man klarer å fange sitt publikum så godt.
Jeg håper ikke du legger vekk den unike formidlingsevnen du har, den er for god til å gjemmes bort. Tror du hadde gjort deg veldig bra på en scene av noe slag. Håper våre veier krysses, og da gleder jeg meg til neste story.»

– Kursdeltaker

Forsvaret

«Motivert og motiverende instruktør som får meget gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Pliktoppfyllende, lett å samarbeide med og ryddig å forholde seg til. Dette i tillegg til at leverandøren viser stor fleksibilitet når det kommer endringer fra oss, gjør at vi ikke har noe å utsette/trekke på samarbeidet.»

– Tidligere rektor i forsvaret

Thor Heyerdal videregående skole

«Vi på Thor Heyerdahl videregående skole har sett viktigheten av relasjoner til næringslivet. Når våre Vg2-elever skal ut i praksis eller ta fagbrev er det viktig at de har en nødvendig kompetanse. I samarbeid med selskapet til Tom Rødbøl gjennomfører vi flere kurs i sikkerhetsfaget. Gjennom kursene får elevene relevant praksis og ikke minst kursbevis som næringslivet forstår og verdsetter.

Det at næringslivet forstår hvilken kompetanse elevene har, gjennom kursbevisene, gir våre elever et fortrinn i jakten på praksis- og læreplasser.
Elevene får følgende kursbevis: grunnkurs i førstehjelp, hjertestarterkurs, forebyggende ranskurs og brannvernkurs med praktisk slukking.
At Tom Rødbøl har vært med på å skrive læreboka i sikkerhetsfaget, gjør sitt til at han kjenner kompetansemålene i faget. Vi er trygge på at elevene oppnår de nødvendige kompetansemålene i fagplanen.
Både elever og lærere er svært fornøyd med kursenes innhold og ikke minst gjennomføringen. Dette fører til at vi fortsetter vårt samarbeid med selskapet.»

– Lærer på Thor Heyerdahl videregående skole

Stavern folkehøyskole

«Tom er en veldig energisk og engasjert lærer som får alle til å følge ihugga med i timen. Han er punktlig og kommer alltid litt før tiden, og han vet nøyaktig hva han snakker om. Han er godt forberedt til enhver time og svarer godt på spørsmål.
Måten han lærer bort kunnskapen sin er litt annerledes fra hva den vanlige «stereotypiske» A4-læremåten, men den er interessant, innholdsrik og veldig bra. Han har mye erfaring innenfor det han driver med, og har alltid en relevant historie til alle temaene vi er innom. Han bryr seg også veldig mye om hvordan vi elevene har det i timene, hvordan vi har det generelt og han følger oss opp når det trengs. Han vil at vi skal lykkes. Han legger det opp sånn at alle føler at de mestrer det, og de har en behagelig time sammen med han.»

– Signert alle elevene i klassen

Møller håndverkt

«Det bekreftes herved at virksomheten til Tom Rødbøl var engasjert for å avholde førstehjelp- og brannvernkurs for våre ansatte. Vi var mange ansatte og kurset var preget av grundig organisering og god struktur i gjennomføringen.
Kurset ble skreddersydd etter vårt behov slik at vi kunne krysse av for gjennomførte kurs i vårt HMS-system.
Det ble utstedt kursbevis til alle deltakerne i tillegg til deltakerliste som vi la inn i vårt HMS-system.
Det beste med dette kurset var at det var lagt opp med mye praktisk trening i førstehjelp og det ble benytte en brannhenger hvor alle fikk praktisk trening på å slukke en brann, samt å benytte et brannteppe for å slukke brann på en dukke.
Instruktørene var godt forberedt, faglig kompetente, dyktige og inspirerende med godt humør.
Kurset ble gjennomført til vår fulle tilfredshet da vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra ansatte og ledere. Jeg kan derfor anbefale dette kurset til andre oppdragsgivere.»

– Daglig leder/eier